Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater! 2
2023

Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater!

Wij werken met professionals. Een professional is iemand met de juiste vakopleiding en de juiste werkervaring. Opleiden en ontwikkelen is één van de speerpunten van ons beleid. Of je nu als schoolverlater bij ons binnenkomt, als zij-instromer of als ervaren kracht, we gaan samen met jou kijken waar je talenten liggen en waar je naartoe wilt groeien. Wil je op vakinhoudelijk gebied doorgroeien? Dan kiezen we een passende vakopleiding. Wil je -op termijn- een team aansturen? Dan ga je voor de basisbeginselen naar een training leidinggeven. Wij vinden het heel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen tot je tevreden bent, want dan zijn wij het ook.

 Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater!

Voor iedereen die bij ons werkt geldt dat hij/zij gekoppeld is aan een of twee meer ervaren collega’s; op deze manier doe je veel ervaring op en kun je de kunst afkijken. Vooral in de techniek is dit zeer belangrijk om je te kunnen ontwikkelen tot een professional. Je blijft in gesprek met je teamleider om te kijken waarin je je nog verder kunt ontwikkelen. Als er een specifiek ontwikkeltraject met je wordt afgesproken, leggen we dit vast in een POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan).

Wij hebben verschillende disciplines en specialisaties. In het uitvoeren van het ene project is dít handiger, voor een andere klus hebben we weer andere talenten nodig. Als je wilt, kun je bij ons ook op meerdere disciplines ingezet worden, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde gecombineerd met elektrotechniek. Uiteraard moet je daarvoor ook vakinhoudelijk op goed niveau zijn én mag werkervaring niet ontbreken.

 Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater! 2

Vergelijkbare artikelen

08 May 2024

Verwater Industrial Services Kunststofafdeling: Van Concept naar Realiteit

Bij Verwater Industrial Services streven we ernaar om de behoeften van onze klanten te vervullen door hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Onze kunststofafdeling staat centraal in dit streven, waarbij we innovatieve technieken en geavanceerde materialen gebruiken om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen.

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.

4 maart 2024

Interview met Jeroen Hoving, projectcoördinator E&I

In een interview met Jeroen Hoving, projectcoördinator E&I bij Verwater, deelt hij inzichten over zijn functie in de techniek en hoe hij zich bezighoudt met de verduurzaming van het pand. "Het is een leuke uitdaging om bij te dragen aan de duurzaamheid van onze werkomgeving", aldus Jeroen. Lees de rest van het interview hieronder.