Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater! 2
2023

Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater!

Wij werken met professionals. Een professional is iemand met de juiste vakopleiding en de juiste werkervaring. Opleiden en ontwikkelen is één van de speerpunten van ons beleid. Of je nu als schoolverlater bij ons binnenkomt, als zij-instromer of als ervaren kracht, we gaan samen met jou kijken waar je talenten liggen en waar je naartoe wilt groeien. Wil je op vakinhoudelijk gebied doorgroeien? Dan kiezen we een passende vakopleiding. Wil je -op termijn- een team aansturen? Dan ga je voor de basisbeginselen naar een training leidinggeven. Wij vinden het heel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen tot je tevreden bent, want dan zijn wij het ook.

 

 

Voor iedereen die bij ons werkt geldt dat hij/zij gekoppeld is aan een of twee meer ervaren collega’s; op deze manier doe je veel ervaring op en kun je de kunst afkijken. Vooral in de techniek is dit zeer belangrijk om je te kunnen ontwikkelen tot een professional. Je blijft in gesprek met je teamleider om te kijken waarin je je nog verder kunt ontwikkelen. Als er een specifiek ontwikkeltraject met je wordt afgesproken, leggen we dit vast in een POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan).

 

Wij hebben verschillende disciplines en specialisaties. In het uitvoeren van het ene project is dít handiger, voor een andere klus hebben we weer andere talenten nodig. Als je wilt, kun je bij ons ook op meerdere disciplines ingezet worden, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde gecombineerd met elektrotechniek. Uiteraard moet je daarvoor ook vakinhoudelijk op goed niveau zijn én mag werkervaring niet ontbreken.

 

Vergelijkbare artikelen

31 Mei 2024

Ombouw Vitens Ballumerbocht en Formerum

Eind februari en begin april hebben we in twee weken tijd de eerste twee locaties van Vitens in Ballumerbocht en Formerum omgebouwd naar een nieuw PLC-besturingssysteem. Deze distributiereservoirs bevinden zich op de prachtige Friese eilanden Ameland en Terschelling. Na de kick-off in november zijn we vol enthousiasme begonnen met de engineering voor deze locaties. Omdat we uiteindelijk zes locaties onder handen nemen, hebben we gezocht naar gemeenschappelijke elementen om efficiënter te kunnen werken bij het maken van tekeningenpakketten en software. Met de nodige inspanningen is dit gelukt bij deze kleinere locaties, en we hopen dat dit ons straks bij de grotere locaties ook goed van pas komt.

08 May 2024

Verwater Industrial Services Kunststofafdeling: Van Concept naar Realiteit

Bij Verwater Industrial Services streven we ernaar om de behoeften van onze klanten te vervullen door hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Onze kunststofafdeling staat centraal in dit streven, waarbij we innovatieve technieken en geavanceerde materialen gebruiken om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen.