Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater! 2
2023

Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater!

Wij werken met professionals. Een professional is iemand met de juiste vakopleiding en de juiste werkervaring. Opleiden en ontwikkelen is één van de speerpunten van ons beleid. Of je nu als schoolverlater bij ons binnenkomt, als zij-instromer of als ervaren kracht, we gaan samen met jou kijken waar je talenten liggen en waar je naartoe wilt groeien. Wil je op vakinhoudelijk gebied doorgroeien? Dan kiezen we een passende vakopleiding. Wil je -op termijn- een team aansturen? Dan ga je voor de basisbeginselen naar een training leidinggeven. Wij vinden het heel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen tot je tevreden bent, want dan zijn wij het ook.

 

 

Voor iedereen die bij ons werkt geldt dat hij/zij gekoppeld is aan een of twee meer ervaren collega’s; op deze manier doe je veel ervaring op en kun je de kunst afkijken. Vooral in de techniek is dit zeer belangrijk om je te kunnen ontwikkelen tot een professional. Je blijft in gesprek met je teamleider om te kijken waarin je je nog verder kunt ontwikkelen. Als er een specifiek ontwikkeltraject met je wordt afgesproken, leggen we dit vast in een POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan).

 

Wij hebben verschillende disciplines en specialisaties. In het uitvoeren van het ene project is dít handiger, voor een andere klus hebben we weer andere talenten nodig. Als je wilt, kun je bij ons ook op meerdere disciplines ingezet worden, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde gecombineerd met elektrotechniek. Uiteraard moet je daarvoor ook vakinhoudelijk op goed niveau zijn én mag werkervaring niet ontbreken.

 

Vergelijkbare artikelen

25 Januari 2024

Verwater kunststoftechnieken

Met een gezonde dosis enthousiasme delen we graag het goede nieuws dat onze kunststof technieken afdeling een waardevolle aanvulling is op ons portfolio. Sinds de aftrap in april 2023 hebben we met succes diverse projecten afgerond, variërend van essentiële onderhoudsklussen tot uitdagende leidingwerkprojecten.

17-11-2023

Interview met Henk Veldman, Software Engineer bij Verwater

In het interview met Henk Veldman, Software Engineering bij Verwater, vertelt hij over zijn projecten in binnen- en buitenland en hoe werken in de techniek voelt als zijn bijdrage in de maatschappij. Henk vertelt hij over het programmeren, teruggaan in de tijd en skills je nodig hebt om een goede Software Engineer te zijn. " In de wereld van techniek is er áltijd werk. Genoeg uitdagingen om je nooit te vervelen”, aldus Henk.