Verwater ETT Amsterdam 091117 (7)
Een header heading
Header PV uitje

PV Uitje Verwater NO: Skûtsje Varen op het Heegermeer

Wat een belevenis!

Stel je eens voor dat je samen met je collega’s, met windkracht 6-7 zeilend in een skûtsje op het Heegermeer (FR) zit. Schuimkoppen op de golven en de kapitein geeft aan dit in de afgelopen 15 jaar nog niet mee te hebben gemaakt, wat doe je dan?

Wim van t einde o6tWbt0  fk unsplash

Ombouw Vitens Ballumerbocht en Formerum

Eind februari en begin april hebben we in twee weken tijd de eerste twee locaties van Vitens in Ballumerbocht en Formerum omgebouwd naar een nieuw PLC-besturingssysteem. Deze distributiereservoirs bevinden zich op de prachtige Friese eilanden Ameland en Terschelling. Na de kick-off in november zijn we vol enthousiasme begonnen met de engineering voor deze locaties. Omdat we uiteindelijk zes locaties onder handen nemen, hebben we gezocht naar gemeenschappelijke elementen om efficiënter te kunnen werken bij het maken van tekeningenpakketten en software. Met de nodige inspanningen is dit gelukt bij deze kleinere locaties, en we hopen dat dit ons straks bij de grotere locaties ook goed van pas komt.

3d header model

Verwater Industrial Services Kunststofafdeling: Van Concept naar Realiteit

Bij Verwater Industrial Services streven we ernaar om de behoeften van onze klanten te vervullen door hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Onze kunststofafdeling staat centraal in dit streven, waarbij we innovatieve technieken en geavanceerde materialen gebruiken om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen.

Kwmkf9ii5xfyzdpwjxta

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.

Jeroen hoving

Interview met Jeroen Hoving, projectcoördinator E&I

In een interview met Jeroen Hoving, projectcoördinator E&I bij Verwater, deelt hij inzichten over zijn functie in de techniek en hoe hij zich bezighoudt met de verduurzaming van het pand. "Het is een leuke uitdaging om bij te dragen aan de duurzaamheid van onze werkomgeving", aldus Jeroen. Lees de rest van het interview hieronder.  

Sanne kunststof

Verwater kunststoftechnieken

Met een gezonde dosis enthousiasme delen we graag het goede nieuws dat onze kunststof technieken afdeling een waardevolle aanvulling is op ons portfolio. Sinds de aftrap in april 2023 hebben we met succes diverse projecten afgerond, variërend van essentiële onderhoudsklussen tot uitdagende leidingwerkprojecten.

Henk Veldman

Interview met Henk Veldman, Software Engineer bij Verwater

In het interview met Henk Veldman, Software Engineering bij Verwater, vertelt hij over zijn projecten in binnen- en buitenland en hoe werken in de techniek voelt als zijn bijdrage in de maatschappij. Henk vertelt hij over het programmeren, teruggaan in de tijd en skills je nodig hebt om een goede Software Engineer te zijn. " In de wereld van techniek is er áltijd werk. Genoeg uitdagingen om je nooit te vervelen”, aldus Henk.

Afbeelding1u

Craftsmanship is Mastership

"Craftsmanship is Mastery", a beautiful slogan once launched by a renowned beer brand, aptly illustrates what it means to the beer producer. We can convey this thought seamlessly to the skilled craftsmen in our sheet metal workshop, who manufacture technically challenging products day in and day out. Often, the correct documentation for these products is missing and they cannot simply be replaced with new alternatives.

Marc & Mart

Interview Marc & Mart

Verwater Industrial Services biedt veel kansen om je te ontwikkelen. Dit komt mede door een systeem waar de verschillende niveaus elkaar begeleiden. Door de verbindingen binnen ons bedrijf zijn er veel mogelijkheden en kansen. Vandaag spreken we Marc Kuipers & Mart Lubbers die allebei als leerling zijn begonnen bij Verwater en vervolgens de mogelijk hebben gekregen om zich te blijven ontwikkelen binnen het bedrijf.

Optimaliseren en efficiënter presteren

Optimaliseren en efficiënter presteren

Bedrijven met vitale processen zijn in hoge mate afhankelijk van het goed en veilig functioneren van besturing- en netwerksystemen. Incidenten met deze systemen kunnen grote maatschappelijke gevolgen hebben als ze zijn gebouwd met technologie die niet of nauwelijks meer wordt ondersteund door externe leveranciers en/of de eigen organisatie. Qua beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid zijn deze systemen in vergelijking met modernere systemen kwetsbaarder en daarmee onveiliger.

Interview Tom & Tonny

Interview Tom & Tonny

“Wij leveren kwaliteit”, aldus Tom Duursma en Tonny Poelman, beide werkzaam op de appendage-afdeling bij Verwater Industrial Services. Op die afdeling reviseren wij appendages, zoals veiligheidskleppen. We controleren de goede werking ervan en vervangen onderdelen als dat nodig is. En we zorgen dat de appendages weer juist afgesteld zijn voordat ze teruggaan naar de klant. “We willen bij Verwater altijd hoge kwaliteit leveren en hierdoor krijg je ook veel waardering. Je ziet dat veel klanten bij ons terugkomen omdat we bij Verwater de kwaliteit altijd hoog hebben gehouden.” Lees hier het volledige interview.

Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater! 2

Persoonlijke ontwikkeling – ontwikkel en versterk jezelf bij Verwater!

Wij werken met professionals. Een professional is iemand met de juiste vakopleiding en de juiste werkervaring. Opleiden en ontwikkelen is één van de speerpunten van ons beleid. Of je nu als schoolverlater bij ons binnenkomt, als zij-instromer of als ervaren kracht, we gaan samen met jou kijken waar je talenten liggen en waar je naartoe wilt groeien. Wil je op vakinhoudelijk gebied doorgroeien? Dan kiezen we een passende vakopleiding. Wil je -op termijn- een team aansturen? Dan ga je voor de basisbeginselen naar een training leidinggeven. Wij vinden het heel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen tot je tevreden bent, want dan zijn wij het ook.

Interview Harry Boer

Interview Harry Boer

“Ik doe dit werk nu 32 jaar en daardoor heb ik veel kennis opgebouwd.”, aldus Harry Boer, werkzaam als conceptueel engineer bij Verwater Industrial Services. Harry werkt samen met zijn team van hard- en software engineers aan het bedenken en ontwerpen van besturingssystemen. “Via een oud- collega ben ik bij Verwater terecht gekomen,” Lees hier het volledige interview.