Inspectie

Verwater tank & industrial services

Met 100 jaar internationale ervaring met alle soorten tanks en industriële installaties kan Verwater haar klanten een volledig spectrum aan diensten bieden bij onderhoud- en constructiewerken. Onze ervaren project management organisatie voert projecten multidisciplinair uit en levert totale onderhoudstrajecten.

Bekijk onze services

Laatste nieuws

25 Januari 2024

Verwater kunststoftechnieken

Met een gezonde dosis enthousiasme delen we graag het goede nieuws dat onze kunststof technieken afdeling een waardevolle aanvulling is op ons portfolio. Sinds de aftrap in april 2023 hebben we met succes diverse projecten afgerond, variërend van essentiële onderhoudsklussen tot uitdagende leidingwerkprojecten.

17-11-2023

Interview met Henk Veldman, Software Engineer bij Verwater

In het interview met Henk Veldman, Software Engineering bij Verwater, vertelt hij over zijn projecten in binnen- en buitenland en hoe werken in de techniek voelt als zijn bijdrage in de maatschappij. Henk vertelt hij over het programmeren, teruggaan in de tijd en skills je nodig hebt om een goede Software Engineer te zijn. " In de wereld van techniek is er áltijd werk. Genoeg uitdagingen om je nooit te vervelen”, aldus Henk.

Een content heading

Een header tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Verwater Civiel

Project 1

Verwater ETT Amsterdam 091117 (7)

Project 1

Engineering

Project 1

Verwater Piping 050918 (17)

Project 1

The modern house
View

Verwater dient haar klanten over de hele wereld.

Onze kantoren in 6 landen over de hele wereld:

  • Nederland
  • België
  • Estland
  • Louisiana
  • Singapore
  • Oman