Inspectie

Ons bedrijf

Verwater is een technisch dienstverlener voor industriële en petrochemische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement, engineering en automatisering, panelenbouw, het realiseren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Verwater is opgericht in 1922 en kent een lange geschiedenis op het terrein van tankterminals en raffinaderijen. Met industrial services is een aanvulling op het totale dienstenpakket gerealiseerd.

Laatste nieuws

25 Januari 2024

Verwater kunststoftechnieken

Met een gezonde dosis enthousiasme delen we graag het goede nieuws dat onze kunststof technieken afdeling een waardevolle aanvulling is op ons portfolio. Sinds de aftrap in april 2023 hebben we met succes diverse projecten afgerond, variërend van essentiële onderhoudsklussen tot uitdagende leidingwerkprojecten.

17 november 2023

Interview met Henk Veldman, Software Engineer bij Verwater

In het interview met Henk Veldman, Software Engineering bij Verwater, vertelt hij over zijn projecten in binnen- en buitenland en hoe werken in de techniek voelt als zijn bijdrage in de maatschappij. Henk vertelt hij over het programmeren, teruggaan in de tijd en skills je nodig hebt om een goede Software Engineer te zijn. " In de wereld van techniek is er áltijd werk. Genoeg uitdagingen om je nooit te vervelen”, aldus Henk.

Diensten

Met meer dan 100 jaar internationale ervaring met alle soorten tanks en industriële installaties kan Verwater haar klanten een volledig spectrum aan diensten bieden bij onderhoud- en constructiewerken. Onze ervaren project management organisatie voert projecten multidisciplinair uit en levert totale onderhoudstrajecten.

Verwater Civiel

Realisatie

Verwater ETT Amsterdam 091117 (7)

Industriële Automatisering

Engineering

Engineering

Verwater Piping 050918 (17)

Industrieel Onderhoud

Verwater | Tank Construction

Verwater dient haar klanten over de hele wereld.

Onze kantoren in 6 landen over de hele wereld:

  • Nederland
  • België
  • Germany
  • Estland
  • Singapore