Verwater Piping 050918 (17)
Meer productiviteit, veiligheid, minder verstoring en langere levensduur

Industrieel onderhoud 

De afgelopen decennia heeft Verwater veel ervaring opgedaan in het onderhouden van technische en/of industriële installaties. Er zijn verschillende vormen waarin we onze klanten ondersteunen in onderhoud. Daarbij komen zaken als meer productiviteit, veiligheid, minder verstoring en langere levensduur van een installatie om de hoek kijken.

Stops/ Turn-arrounds:
Bij stops zetten we een compleet onderhoud team in die bijvoorbeeld op basis van eigen analyse en voorbereiding of technische werkomschrijvingen onderhoud voorbereiden, uitvoeren in een aantal stopweken en opleveren met de benodigde documentatie, het constructiedossier.

Ondersteuning in technische dienst:
Om kennis en kunde binnen een technische dienst op niveau te houden en ervaring van installaties op te doen worden onze collega’s in overleg ingezet binnen een technische dienst van onze klanten. In combinatie met onze werkplaatsen is het mogelijk op korte termijn te schakelen om bijvoorbeeld storingen te verhelpen of klein onderhoud door te voeren als daar de tijd voor is.

Consignatie:
Wanneer onze collega’s ingezet worden in dagdienst bij een klant is het mogelijk ervaring op te doen van de installatie op Elektrotechnisch en Werktuigbouwkundig vlak. In overleg en onder de juiste voorwaarden is het mogelijk dat een collega mee loopt in de consignatie van de klant binnen een consignatie rooster.

Consultancy:
De industrie heeft continu te maken met een vervangingsvraag van onderdelen door het intensieve gebruik van de proces installaties. De wens is om van reactief onderhoud over te kunnen gaan naar preventief of zelfs predictive maintenance. Wij denken met onze klanten mee en zetten onze kennis en kunde in om dergelijke systemen op te zetten om naar de voorspelbaarheid van onderhoud toe te kunnen werken.

Benieuwd naar hoe Verwater Industrial Services dit aanpakt en hoe een onderhoudsplan er uit zou komen te zien? Neem dan contact met ons op!