Header PV uitje
13 Juni 2024

PV Uitje Verwater NO: Skûtsje Varen op het Heegermeer

Stel je eens voor: samen met je collega’s, met windkracht 6-7 zeilend op een skûtsje op het Heegermeer (FR). Schuimkoppen op de golven en de kapitein die aangeeft dat hij dit in de afgelopen 15 jaar nog niet heeft meegemaakt. Wat doe je dan?

 Eigenlijk niets. Zwemvest wat strakker trekken, capuchon op, de golven trotseren en vertrouwen op het 14.872 kg wegende skûtsje!

 Op 8 juni beleefden we een spectaculair PV-uitje van Verwater NO. Door de wind, de zon en de regen – dwars door alles heen – zo doen we dat bij Verwater.

 We hebben samen gelachen, heerlijk gegeten, de wind in onze haren gevoeld en elkaar beter leren kennen door verhalen te delen. PV, dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring!

 O ja, nog een paar leuke skûtsje-feitjes, want wist je dat:

  • Een skûtsje vroeger alleen gebruikt werd om goederen en mest te vervoeren?
  • De zeilen toen veel kleiner waren?
  • Vrouwen en kinderen het skûtsje moesten trekken omdat paarden te duur waren?

Vergelijkbare artikelen

17-9-2024

Interview met Gertjan Webers, software engineer bij Verwater

In een interview met Gertjan Webers, software engineer bij Verwater, vertelt hij over zijn loopbaan binnen het bedrijf en de unieke mix van softwareontwikkeling en samenwerking met collega's en klanten. Gertjan beschrijft hoe hij zichzelf heeft ontwikkeld binnen de technische wereld en hoe hij voldoening haalt uit zijn rol. "Ik ben liever onderdeel van een team dan dat ik het team leid," zegt Gertjan. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het volledige interview hieronder.

12 juli 2024

Verwater denkt mee!

Stel je eens voor, een mooie zomerdag, lekker briesje en de zon die volop schijnt. Samen met je team heb je aan mooie projecten gewerkt, maar helaas heb je nog niet voldoende kunnen genieten van het mooie weer buiten.