Banner Verwater
26 juni 2024

Verwater helpt mee om droge voeten te houden

Verwater is bezig met werkzaamheden om zes pompen, verdeeld over twee pompstations op de Afsluitdijk, aan te sluiten.

In de weken 23 tot en met 29 zullen we zes motoren met elk een diameter van drie meter en zes parallelle kabels van elk 3x240 mm² aansluiten. De bekabeling zal worden aangebracht tussen de transformator en de FO-kast, en tussen de FO-kast en de motor.

Met deze activiteiten helpen wij Nederland om tijdens extreme weersomstandigheden droge voeten te houden. De capaciteit per pomp is ongeveer 50 m³ per seconde! Het vermogen van één pomp is 1950 kW.

Wil je weten water Verwater voor jou zou kunnen zo kunnen doen? Neem contact met ons op via sales.visno@verwater.com

Vergelijkbare artikelen

17-9-2024

Interview met Gertjan Webers, software engineer bij Verwater

In een interview met Gertjan Webers, software engineer bij Verwater, vertelt hij over zijn loopbaan binnen het bedrijf en de unieke mix van softwareontwikkeling en samenwerking met collega's en klanten. Gertjan beschrijft hoe hij zichzelf heeft ontwikkeld binnen de technische wereld en hoe hij voldoening haalt uit zijn rol. "Ik ben liever onderdeel van een team dan dat ik het team leid," zegt Gertjan. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het volledige interview hieronder.

12 juli 2024

Verwater denkt mee!

Stel je eens voor, een mooie zomerdag, lekker briesje en de zon die volop schijnt. Samen met je team heb je aan mooie projecten gewerkt, maar helaas heb je nog niet voldoende kunnen genieten van het mooie weer buiten.