Afbeelding1u
06 November 2023

Vakmanschap is Meesterschap

"Vakmanschap is Meesterschap”, een prachtige slogan ooit gelanceerd door een gerenommeerd biermerk, illustreert treffend wat het voor de bierproducent betekent. Deze gedachte kunnen wij naadloos overbrengen naar de bekwame vakmensen in onze plaatwerkerij, die dag in dag uit technisch uitdagende producten vervaardigen. Vaak ontbreekt de juiste documentatie voor deze producten en kunnen ze niet zomaar worden vervangen door nieuwe alternatieven.

  Afbeelding1u

Verwater Industrial Services heeft de oplossing

Op onze locatie in Emmen beschikken we over een volledig uitgeruste plaatwerkerij en constructiewerkplaats. Deze werkplaats wordt beheerd door twee uiterst ervaren en vakbekwame collega's, Ebo en Arjan.

 Vakmanschap is MeesterschapVakmanschap is Meesterschap

We koesteren het geluk dat we deze zeldzame vakmensen in ons team hebben, die elke uitdaging aankunnen. Of het nu gaat om speciale vormen van stortkokers, niet-standaard verloopstukken of op maat gemaakte doseersluisjes, zowel vorm, afmeting als materiaal vormen voor deze mannen geen enkel probleem.

Heb je in je productie te maken met artikelen of producten die niet meer op de markt verkrijgbaar zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om de oplossing te bieden!

Vergelijkbare artikelen

25 Januari 2024

Verwater kunststoftechnieken

Met een gezonde dosis enthousiasme delen we graag het goede nieuws dat onze kunststof technieken afdeling een waardevolle aanvulling is op ons portfolio. Sinds de aftrap in april 2023 hebben we met succes diverse projecten afgerond, variërend van essentiële onderhoudsklussen tot uitdagende leidingwerkprojecten.

17 november 2023

Interview met Henk Veldman, Software Engineer bij Verwater

In het interview met Henk Veldman, Software Engineering bij Verwater, vertelt hij over zijn projecten in binnen- en buitenland en hoe werken in de techniek voelt als zijn bijdrage in de maatschappij. Henk vertelt hij over het programmeren, teruggaan in de tijd en skills je nodig hebt om een goede Software Engineer te zijn. " In de wereld van techniek is er áltijd werk. Genoeg uitdagingen om je nooit te vervelen”, aldus Henk.