Afbeelding1u
06 November 2023

Vakmanschap is Meesterschap

"Vakmanschap is Meesterschap”, een prachtige slogan ooit gelanceerd door een gerenommeerd biermerk, illustreert treffend wat het voor de bierproducent betekent. Deze gedachte kunnen wij naadloos overbrengen naar de bekwame vakmensen in onze plaatwerkerij, die dag in dag uit technisch uitdagende producten vervaardigen. Vaak ontbreekt de juiste documentatie voor deze producten en kunnen ze niet zomaar worden vervangen door nieuwe alternatieven.

  Afbeelding1u

Verwater Industrial Services heeft de oplossing

Op onze locatie in Emmen beschikken we over een volledig uitgeruste plaatwerkerij en constructiewerkplaats. Deze werkplaats wordt beheerd door twee uiterst ervaren en vakbekwame collega's, Ebo en Arjan.

 Vakmanschap is MeesterschapVakmanschap is Meesterschap

We koesteren het geluk dat we deze zeldzame vakmensen in ons team hebben, die elke uitdaging aankunnen. Of het nu gaat om speciale vormen van stortkokers, niet-standaard verloopstukken of op maat gemaakte doseersluisjes, zowel vorm, afmeting als materiaal vormen voor deze mannen geen enkel probleem.

Heb je in je productie te maken met artikelen of producten die niet meer op de markt verkrijgbaar zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om de oplossing te bieden!

Vergelijkbare artikelen

08 Mei 2024

Verwater Industrial Services Kunststofafdeling: Van Concept naar Realiteit

Bij Verwater Industrial Services streven we ernaar om de behoeften van onze klanten te vervullen door hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Onze kunststofafdeling staat centraal in dit streven, waarbij we innovatieve technieken en geavanceerde materialen gebruiken om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan de specifieke eisen van onze klanten voldoen.

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.

4 maart 2024

Interview met Jeroen Hoving, projectcoördinator E&I

In een interview met Jeroen Hoving, projectcoördinator E&I bij Verwater, deelt hij inzichten over zijn functie in de techniek en hoe hij zich bezighoudt met de verduurzaming van het pand. "Het is een leuke uitdaging om bij te dragen aan de duurzaamheid van onze werkomgeving", aldus Jeroen. Lees de rest van het interview hieronder.