Kwmkf9ii5xfyzdpwjxta
25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.

Recentelijk hebben we een interne overdracht gehad bij een van onze klantlocaties in Hoogeveen. Onze zeer gewaardeerde collega Appie Snippe is per 1 januari met pensioen gegaan, hoewel hij ook al heeft aangegeven dat hij een drukke tijd voorziet.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Appie een bijzonder sterke relatie opgebouwd met deze klant. Omdat we deze relatie willen behouden en verder willen uitbouwen, hebben we Koop Rademaker bereid gevonden om bij deze klant de rol van dedicated projectmanager op zich te nemen.

Onze werkzaamheden bij deze klant omvatten het dagelijks onderhoud aan leidingsystemen en equipment, waarbij we op een pragmatische manier te werk gaan. De technische ploeg op locatie fungeert als een direct verlengstuk van de technische dienst van de klant. Samen voeren we diverse onderhoudsklussen, brownfield projecten en onderhoudswerkzaamheden uit.

Met deze overdracht aan Koop kunnen we verzekeren dat de samenwerking behouden blijft en verder kan worden uitgebouwd.

We willen Appie vooral bedanken voor zijn jarenlange inzet bij en voor deze klant, en we wensen hem een bijzonder plezierige tijd toe in zijn pensioen.

Ook willen we onze klant bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren en voor de geboden kansen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze overdracht een mooie toekomst tegemoet kunnen zien.

Aan Koop en het team willen we veel succes, plezier en veilige projecten toewensen.

Vergelijkbare artikelen

17 september 2024

Interview met Gertjan Webers, software engineer bij Verwater

In een interview met Gertjan Webers, software engineer bij Verwater, vertelt hij over zijn loopbaan binnen het bedrijf en de unieke mix van softwareontwikkeling en samenwerking met collega's en klanten. Gertjan beschrijft hoe hij zichzelf heeft ontwikkeld binnen de technische wereld en hoe hij voldoening haalt uit zijn rol. "Ik ben liever onderdeel van een team dan dat ik het team leid," zegt Gertjan. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het volledige interview hieronder.

12 juli 2024

Verwater denkt mee!

Stel je eens voor, een mooie zomerdag, lekker briesje en de zon die volop schijnt. Samen met je team heb je aan mooie projecten gewerkt, maar helaas heb je nog niet voldoende kunnen genieten van het mooie weer buiten.